up

DESPRE NOI

PRODUSE

SERVICII

DOWNLOAD

CONTACT

left
Prezentare_Smartbuilder

SMART SHOPFRONT. PROIECTAREA VITRINELOR

Smart-Shopfront este solutia software care furnizeaza design-ul complet pentru fatadele de magazine construite din sticla sau pentru pereti despartitori din sticla. Informatii despre toata gama de feronerie si toate detaliile arhitecturale, date tehnice legate de unghiuri, dimensiuni de debitare, etc. sunt puse la dispozitie de Smart-Shopfront.

 

SMART SHOWER. PROIECTARA CABINELOR DE DUS

Smart-Shower este cel mai utilizat software pentru configurarea cabinelor de dus, fiind utilizat la proiectarea a peste 1 milion de cabine de dus!
Secretul succesului solutiei Smart-Shower este experienta acumulata de-a lungul timpului de expertii care l-au conceput. Astfel Smart-Shower il ajuta pe utilizator la fel ca si un expert, il ajuta sa castige timp si sa evite erori de lucru.

 

SMART BALUSTRADE.

PROIECTAREA BALUSTRADELOR DIN STICLA

Punctul forte al lui Smart-Balustrade este usurinta cu care permite schimbarea designului sau stilului balustradei si in acelasi timp permite intrarea in cele mai mici detalii de proiectare. Cu fiecare modificare efectuata Smart-Balustrade recalculeaza automat totul ajustand lista de feronerie si detaliile pentru sticla in concordanta cu propriile preferinte. Este cat se poate de usor!

 

SMART RAILING.

PROIECTAREA BALUSTRADELOR DIN ALUMINIU

Smart-Railing calculeaza repede si cu exactitate sticla si elementele de feronerie pentru sistemele de balustrade cu elemente metalice. Ia in calcul toate elementele, de la suruburile de prindere pana la elementele de sticla. Conceput initial pentru aluminiu a fost portat ulterior pentru orice alt sistem.

Prezentare_Shopfront
Prezentare_Smartrailing

str. Chilia Veche, sector 6, Bucuresti tel/fax: +40 21 781.21.61 tel: +40 749.045.070 office@gmva.ro

S T I R I   Construieste cu PolyBoard ... Mobilier ... Balcoane ... Bucatarii ... Foisoare ... Dormitoare ... Wintergarten